Marcus Leonard Clayton
Gerçek Adı : Quaresma. Kayıt tarihi : 29/10/09 Mesaj Sayısı : 193
| Konu: Ek Karakter Alımları Çarş. 06 Ekim 2010, 16:16 | |
| Sitede kullandığınız karakter veya karakterler size yeterli gelmiyor mu? Öyleyse kurtadam, atadam, hayalet, ev cini ve dev olmaktan birini seçerek, aşağıdaki formu doldurun. Alacağınız bu karakter, sitede kullandığınız karakterlere ek bir karakter olacaktır. Bu nedenle başvuruyu, mevcut karakterlerinizden biriyle yapıp, rütbenizi yeni üyeliğiniz ile başlık altından isteyiniz.
- Kod:
-
[size=11][b]Karakterin Tam Adı:[/b] [b]İstediği Rütbe:[/b] [b]Günlük Aktiflik Süresi:[/b] [b]Örnek Rol Oyunu:[/b][/size] | |
|
Freya Artemis Vigoureux Büyüceşûra Baş Hâkimi
Kayıt tarihi : 05/10/10 Mesaj Sayısı : 56 Mücadele Tarafı : Ailesi Belirgin Özellikleri : Güvenilir, sadık. RP Sevgilisi : James Lyer Vigoureux
| Konu: Geri: Ek Karakter Alımları Cuma 26 Kas. 2010, 01:34 | |
| Karakterin Tam Adı:Bloody Mary İstediği Rütbe: Hogwarts Hayaleti Günlük Aktiflik Süresi: Yeterince Fazla. Örnek Rol Oyunu:
- Spoiler:
“Hadi Mary hadi. Ne kadar da unutkan oldum ben. Bir parti olduğunu unuttum. Duymam gereken dedikodular varken ben durmuş Hogwarts'ın taş koridorları arasında oyalanıyorum.”Olması gereken yer bir parti idi. Duyması gerekenler sessizlik değil dedikodu ve entrika idi. Belki bir öğrenci için entrika fazla olurdu ama önemli olan bu değildi. Uyuyordu sanki. Uyanma vakti gelmişti artık. Hogwarts onun ortalığa kan saçmasına engel oluyordu ama bu her zaman Hogwarts'da olmadığını ona hatırlatıyordu. Tablolar onun için gerçekten iyi bir yoldu. Zaman zaman, Hogwarts’dan kaçtığı zamanlar gidip birilerini korkutması her ne kadar bir bedeni olmasa da hayat bulmasını sağlıyordu. Belki kendisinin damarlarından kan geçmiyordu ama bazılarının da geçmemesini sağlıyordu. Gizli kapaklı işler çevirmekten memnun bir hayalet olarak gerçekten mutlu ediyordu bu onu. Zevk alıyordu, ama hiçbir zaman öğrenciler için bunları düşünmemişti. Masumlardı ona göre. Hataları olabilirdi ama masumlardı. Ve yaşamak onlar için önemliydi yaşatmak.
Partinin yapıldığı yere ulaştığında maskelerden kimseyi tanıyamıyordu. Belki seslerinden tanıyabilirdi. Gizli konuşmalarına tanık olduğu Birkaç öğrencinin sessini tanıyordu. Tavanda durmuş birilerini ararken Cordy'yi gördü. Gryffindor’dan bir öğrencinin tam önünde durmuş bir şeyler karıştırıyordu. Tristan’ın yanından gitmesini bekledi biraz. Tam anlamıyla biraz denemezdi çünkü bu yeterince uzun sürdü denebilir. Biraz bilgi ve dedikodu almak için tam yeriydi. Hemen onun yanına gitti. “Hey Cordy bana biraz dedikodu malzemesi versene. Geç kaldım partiye.”Bunları söylerken biraz da olsa yüzünü asmıştı. Hogwarts, Hogwarts. Onun geç kalmasının sebebi buydu. Bir şeylerin peşinden koşarken unutuyordu sürekli yapması gerekenler. Yeterince dikkat etmiyordu. Etme şansı da yoktu zaten. Sonuçta o bir hayaletti. Her ne kadar bir partiye geç kalmış olsa da biraz umut etmişti. Çok geç olmayabilirdi. Birilerini bulmasını gerekiyordu. Veya bir şeyler duyması gerekiyordu.
Ayrıca; https://fiendfyre.yetkin-forum.com/eyfel-kulesi-f129/mutluluk-ve-huzurun-bahcesi-t379.htm
| |
|
Dominique Lûthien Slytherin IV. Sınıf
Kayıt tarihi : 19/08/10 Mesaj Sayısı : 346 Mücadele Tarafı : W.T.C. RP Sevgilisi : Peace.
| Konu: Geri: Ek Karakter Alımları C.tesi 27 Kas. 2010, 22:36 | |
| Karakteriniz onaylandı Freya, bu başlık altından, üyeliğiniz ile rütbenizi talep ediniz.^^ | |
|
Bloody Mary Hogwarts Hayaleti
| Konu: Geri: Ek Karakter Alımları Paz 28 Kas. 2010, 22:09 | |
| Karakter açıldı, rütbemi de alabilir miyim? | |
|
Dominique Lûthien Slytherin IV. Sınıf
Kayıt tarihi : 19/08/10 Mesaj Sayısı : 346 Mücadele Tarafı : W.T.C. RP Sevgilisi : Peace.
| Konu: Geri: Ek Karakter Alımları Çarş. 01 Ara. 2010, 16:01 | |
| | |
|