| -Sohbet- | |
|
+9Dominique Lûthien Charmy Blossom Icarus Vidor Lilién Hamilton Ophélie Ténébreux Léonide Aubert Lûthien Deborah Mayberry Floja Feodora Tristan der Ivanëxt 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Tristan der Ivanëxt Gryffindor VII. Sınıf
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 29/10/09 Mesaj Sayısı : 159 Mücadele Tarafı : Redimus Belirgin Özellikleri : Cesur, Kendine Güvenen, Hareketli ve Zeki RP Sevgilisi : Olivia Scarlett Isis
| Konu: -Sohbet- Salı 02 Kas. 2010, 14:48 | |
| Komitenin en aktif bölümü olan sohbet diyarına hoşgeldiniz.
| |
|
| |
Floja Feodora Slytherin VI. Sınıf | Sınıf başkanı
Gerçek Adı : Senem Yaş : 29 Kayıt tarihi : 01/09/10 Mesaj Sayısı : 296 Mücadele Tarafı : Devrimci! Belirgin Özellikleri : Özgürlüğüne düşkün, M.Kemal aşığı <3 RP Sevgilisi : Tom Felton gelsin, canımı yesin.
| Konu: Geri: -Sohbet- Salı 02 Kas. 2010, 22:02 | |
| Selam cemaat-ül Müslimler. | |
|
| |
Deborah Mayberry Hufflepuff VI. Sınıf
Kayıt tarihi : 31/10/10 Mesaj Sayısı : 21 Mücadele Tarafı : Nötr RP Sevgilisi : Aranıyor!
| Konu: Geri: -Sohbet- Çarş. 03 Kas. 2010, 22:43 | |
| | |
|
| |
Léonide Aubert Lûthien Gryffindor VI. Sınıf
Kayıt tarihi : 30/10/10 Mesaj Sayısı : 128 Mücadele Tarafı : Hayatın götürdüğü yer, sonsuzluk. Belirgin Özellikleri : Bir kan fetişisti, maynak. RP Sevgilisi : Artık ruhumdan bir parça o. Darchélia. Kan meleğim.
| Konu: Geri: -Sohbet- Çarş. 03 Kas. 2010, 23:17 | |
| İyi gibi. Tristan, en yakın zamanda kurgulara başlayalım lütfen. (: | |
|
| |
Yaş : 33 Kayıt tarihi : 29/10/09 Mesaj Sayısı : 159 Mücadele Tarafı : Redimus Belirgin Özellikleri : Cesur, Kendine Güvenen, Hareketli ve Zeki RP Sevgilisi : Olivia Scarlett Isis
| Konu: Geri: -Sohbet- Perş. 04 Kas. 2010, 19:34 | |
| Hoşgeldiniz^^ Komitemiz zıtlıkların birleştiği bir yerdir, burada okul için birlikte çalışma yapacağız...
Tamam başlayalım, kampa yazacağım ama katılım olur diye bekliyorum^^
| |
|
| |
Ophélie Ténébreux Slytherin V. Sınıf
Gerçek Adı : Mine Kayıt tarihi : 04/11/10 Mesaj Sayısı : 90 Mücadele Tarafı : Yakışıklılar buraya... Belirgin Özellikleri : Kibirli, ukala ve ucundan azıcık çatlak RP Sevgilisi : Onun için geldim
| Konu: Geri: -Sohbet- Cuma 05 Kas. 2010, 08:59 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Cuma 05 Kas. 2010, 22:33 | |
| -Selam^^ Hoşgeldin. -Hogwrts öğrenci komitesi olarak okulun açılış gününde etkinlik düzenleyebiliriz, tüm okulu kapsayacak bir kurgu düşünelim...
| |
|
| |
Gerçek Adı : Senem Yaş : 29 Kayıt tarihi : 01/09/10 Mesaj Sayısı : 296 Mücadele Tarafı : Devrimci! Belirgin Özellikleri : Özgürlüğüne düşkün, M.Kemal aşığı <3 RP Sevgilisi : Tom Felton gelsin, canımı yesin.
| Konu: Geri: -Sohbet- Cuma 05 Kas. 2010, 22:54 | |
| Benceee, profesörlerin yemeklerine müsil katalım sdfgh | |
|
| |
Kayıt tarihi : 31/10/10 Mesaj Sayısı : 21 Mücadele Tarafı : Nötr RP Sevgilisi : Aranıyor!
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 06 Kas. 2010, 13:18 | |
| Açılış balosu veya Ormanda kamp ateşi gibi bir başlık altında eğlenmek falan? | |
|
| |
Lilién Hamilton Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek Adı : Ilgaz Yaş : 31 Kayıt tarihi : 28/10/10 Mesaj Sayısı : 21 Mücadele Tarafı : Yok Belirgin Özellikleri : Sevimli RP Sevgilisi : Utanırım.
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 06 Kas. 2010, 15:49 | |
| İsterseniz ben baloda kaybolabilirim. ^^ Ne bileyim araya bir yere girerim kaybolurum hogwarts'ın içinde siz beni arıyor olursunuz. Bu sırada başımızı bir maceraya sokabiliriz. ^^ | |
|
| |
Gerçek Adı : Mine Kayıt tarihi : 04/11/10 Mesaj Sayısı : 90 Mücadele Tarafı : Yakışıklılar buraya... Belirgin Özellikleri : Kibirli, ukala ve ucundan azıcık çatlak RP Sevgilisi : Onun için geldim
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 06 Kas. 2010, 20:32 | |
| Ilgaz süper bir fikir bu, eğer kabul ederseniz seni ortadan kaybeden ben olmak istiyorum. | |
|
| |
Icarus Vidor Vampir
Gerçek Adı : Léonide. Kayıt tarihi : 02/11/10 Mesaj Sayısı : 113 Mücadele Tarafı : Çoğu zaman bir çıkar meselesi, her insanda olduğu gibi. Belirgin Özellikleri : Belli zamanlarda dengesiz olabiliyorum.
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 06 Kas. 2010, 20:36 | |
| - Alıntı :
- Léonide diğer karakterimdir. Onunla yazmaya üşendim şimdi.
Bence de hoş bir fikir. İlk gördüğümde bu fikri bana komitemizin amaçlarından uzaklaşırmışız gibi gelmişti ama şöyle bir düşününce, okulda kaybolan küçük sınıflardan bir kızın profesörleri, okul idaresini ve komiteyi ilgilendireceği son derece mantıklı. Profesörler arama çalışmaları için komiteye komut verirler ve komite öğrencileri örgütleyerek bölgesel arama sistemiyle küçük kız çocuğunu bulmaya çalışır. | |
|
| |
Charmy Blossom Hufflepuff VI. Sınıf
Gerçek Adı : Ilgaz Yaş : 31 Kayıt tarihi : 30/10/10 Mesaj Sayısı : 48 Mücadele Tarafı : -- Belirgin Özellikleri : Cheerful, Twins RP Sevgilisi : No
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 06 Kas. 2010, 21:40 | |
| Bencede güzel olur. Hatta ben minenin karakterine şaka yapmış olurum. Lilién biraz büyümüşte küçülmüştür eh biri ona bir eşy dedimi öcünü almadna duramaz. Ondan Minede beni korkutmak için bir yere kitler filan. Bura tahmin ettiğimizden daha tekinsiz olur. Hogwarts'da heran ne çıkacağı belli olmaz sonuçta. Sonunda beni aramaya buraya gelen bir grup olur hatta ve o grup ufak bir macera yaşar. İstekliler arasından bu grubu ayarlarız. Bu grubun içine minede sızar ve bulunmamı engellemeye filan çalışır. Birkaç kişi daha yardım eder sana hatta mine. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 06 Kas. 2010, 21:56 | |
| Ah, harika bir fikir. Mine seni bir yere kapatırsa, senden ordan bir şekilde çıkarsın, gizli bi geçite falan girersin vs. vs. olabilir ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 11:25 | |
| Ben de öğrenci komitesindeyim.
Öncelikle sevgili profesörlerimiz beni okula adepte etmek için bu komiteye yerleştirmişler diye düşündüm. Mecbur ben de aramalara katılacağım ve sizin onu bulmamanız için sizi yoldan çıkarmaya çalışacağım. Hatta benden sonra biri gelip ufaklığı sakladığım yerden çıkarıp farklı bir yere götürsün. ister istemez siz sakladığım yeri bulun ve içinde hiç bir şey çıkmasın, benden şüphelenebilirsinizde elbette... Ben de sonuçta onu kendi çıkarlarım için arıyor olayım. Eh, oyunu başlatan olarak başıma istemeden çorap örülsün istemem. xD
Olur mu, hemen başlayalım mı? | |
|
| |
Dominique Lûthien Slytherin IV. Sınıf
Kayıt tarihi : 19/08/10 Mesaj Sayısı : 346 Mücadele Tarafı : W.T.C. RP Sevgilisi : Peace.
| |
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 15:23 | |
|
En son Ophélie Ténébreux tarafından Ptsi 08 Kas. 2010, 16:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Marximino A. Lûthien Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek Adı : Saygın Yaş : 29 Kayıt tarihi : 11/09/10 Mesaj Sayısı : 43 Mücadele Tarafı : Karanlık Belirgin Özellikleri : Zekası RP Sevgilisi : Takip Et
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 16:07 | |
| Ucundan Kıyısından Girebilirim Küçük Kızı Bir Yere Doğru Giderken Görmüş Kişilik Olarak :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 16:58 | |
| Mine, herşeye uyar. Şölen'de başlayabiliriz olaya. | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 16:58 | |
| | |
|
| |
Gerçek Adı : Saygın Yaş : 29 Kayıt tarihi : 11/09/10 Mesaj Sayısı : 43 Mücadele Tarafı : Karanlık Belirgin Özellikleri : Zekası RP Sevgilisi : Takip Et
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 17:07 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 17:09 | |
| Ee, Ilgaz'ı ne zaman kaybediyoruz millet | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 17:25 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- Ptsi 08 Kas. 2010, 17:26 | |
| | |
|
| |
Russell Mac Hamilton Gryffindor V. Sınıf
Kayıt tarihi : 11/09/10 Mesaj Sayısı : 27 Mücadele Tarafı : Babası en büyük tarafı Belirgin Özellikleri : ihtiyar delikanlı, insanı apışıp bıraktıran cinsten
| Konu: Geri: -Sohbet- Salı 09 Kas. 2010, 14:50 | |
| kardeşimi mi kaybediyorsunuz :d:D alında kurtarın beni yaygarayı koparan ben olabilirm ortalarda yok diye | |
|
| |
Galadrıel Lûthien Amheh Tarikatı Lideri
Gerçek Adı : Mine Kayıt tarihi : 26/10/10 Mesaj Sayısı : 224 Mücadele Tarafı : Karanlık ve gizemli... RP Sevgilisi : Foren Alator
| |
| |
Winter Guinness
Gerçek Adı : Ilgaz Yaş : 31 Kayıt tarihi : 16/10/10 Mesaj Sayısı : 49 Mücadele Tarafı : Lord O yea baby taş... ^^ Belirgin Özellikleri : Neşeli
| Konu: Geri: -Sohbet- Perş. 11 Kas. 2010, 20:44 | |
| Ol ol ^^ Bu arada mine bizim bu karakterler kanka olsun sen bnm eski profum ol filan ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 13 Kas. 2010, 05:16 | |
| Ee hadi millet şölen bizleri bekliyor, kurtarma operasyonu başlasın artık xD Tris'te zavallım olaylardan habersiz olur ama bir şekilde katılır merak etmeyin.
| |
|
| |
| Konu: Geri: -Sohbet- C.tesi 13 Kas. 2010, 12:51 | |
| Bende köşesinden katılabilirim şu sıralar... | |
|
| |
| -Sohbet- | |
|